Webdesign | Statische webpagina startende ondernemer

Het ontwerpproces begon met het bespreken van de specifieke wensen en doelstellingen van de klant. Hierbij werd onder andere gekeken naar het gewenste design, de functionaliteiten en de gewenste inhoud van de website. Vervolgens werd er een conceptuele lay-out gemaakt, waarin de structuur van de website en de belangrijkste elementen werden bepaald.

Na het vaststellen van het concept, werd er begonnen met het ontwerpen van de visuele elementen van de website, zoals de kleuren, typografie en afbeeldingen. Hierbij werd rekening gehouden met de huisstijl van de klant en het gewenste imago van de website.

Daarnaast werden de gewenste functionaliteiten van de website ontwikkeld, zoals een contactformulier en een portfolio om de technische tekeningen van de klant te tonen. Er werd ook gezorgd voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) om de website beter vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google.

Ten slotte werd de website getest op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid, zodat deze optimaal presteerde op verschillende apparaten en browsers. Na goedkeuring van de klant werd de website gepubliceerd op de door ons gehoste server en onderhouden wij deze voor de klant, zodat deze altijd veilig en up-to-date is.