Webdesign | Content Management System (CMS)

Bij het ontwerpen van de website voor de groep zorgkundigen hebben we een gestructureerd designproces gevolgd om ervoor te zorgen dat de website aan alle vereisten voldeed en de juiste boodschap overbracht.

We begonnen met het vaststellen van de doelen van de website en de beoogde doelgroep. Hierbij hebben we rekening gehouden met de specifieke behoeften van zorgkundigen en hun patiënten. Vervolgens hebben we een wireframe gemaakt van de website, waarin de structuur en lay-out van de pagina’s werden vastgelegd.

Bij het ontwerp van de website hebben we rekening gehouden met de kleuren en stijl die goed passen bij de zorgsector. We hebben gebruik gemaakt van rustige kleuren en een eenvoudige, duidelijke layout om de informatie goed leesbaar en begrijpelijk te maken.

Daarnaast hebben we ook aandacht besteed aan SEO. We hebben zoekwoorden onderzocht die relevant zijn voor de zorgsector en die specifiek van toepassing zijn op de regio waarin de groep zorgkundigen actief is. Deze zoekwoorden hebben we vervolgens op een strategische manier in de content van de website verwerkt om de vindbaarheid van de website te verbeteren.

Het CMS-systeem dat we hebben geïntegreerd, maakt het gemakkelijk om de inhoud van de website aan te passen en te updaten. Dit was vooral belangrijk omdat de website regelmatig veranderd moet worden om de meest recente informatie te tonen en de beste gebruikerservaring te bieden.

De klant was erg tevreden met het resultaat van het ontwerpproces en vond de website zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het toepassen van SEO heeft geleid tot een betere vindbaarheid van de website in de regio en heeft bijgedragen aan het genereren van meer leads en aanvragen.

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem contact met ons op en laat ons u helpen uw doelen te bereiken.