Webdesign | CMS | Verhuursysteem met boekingen

Hierbij presenteren wij graag ons werk voor een klant die eigenaar is van een Spaans vakantie appartement en deze graag wil verhuren via zijn eigen website. Voor deze klant hebben wij niet alleen een uitnodigende website ontworpen en gehost, maar tevens een volledig geïntegreerd reserveringssysteem geïmplementeerd. Dit systeem stelt klanten in staat om het appartement direct te boeken en te betalen.

Onze aanpak was om een eenvoudig en overzichtelijk ontwerp te creëren, waarbij de focus lag op het tonen van alle belangrijke informatie over het appartement en het reserveringsproces. We hebben gezorgd voor duidelijke call-to-actions op de website, zodat de klant snel en gemakkelijk een reservering kan maken.

Onze klant was erg tevreden met het resultaat. Het was zeer eenvoudig en overzichtelijk om de reserveringen te beheren. Het meeste werd vanaf nu door het systeem automatisch afgehandeld, waardoor de klant meer tijd had om zich te richten op andere aspecten van zijn bedrijf. Bovendien was het gemakkelijk om tijdelijke promoties in te stellen, waardoor de klant snel kon inspelen op de vraag van de markt.