Design Visitekaartje | Business card ontwerp

Als grafisch designer hebben we voor de klant, een plaatser van veranda’s op maat, een duidelijk en professioneel visitekaartje ontworpen. Het ontwerpproces bestond uit de volgende stappen:

  1. Informatie verzamelen: We hebben informatie verzameld over het bedrijf en hun visie en missie, hun doelgroep, en de gewenste boodschap die het visitekaartje moest overbrengen.

  2. Ontwerpschetsen: Op basis van de verzamelde informatie hebben we meerdere ontwerpschetsen gemaakt. Hierbij hebben we verschillende typografie, kleuren en stijlen verkend om te komen tot een aantal geschikte ontwerpen.

  3. Feedback en aanpassingen: We hebben de ontwerpschetsen aan de klant gepresenteerd en zijn feedback verzameld. Op basis van de feedback hebben we de ontwerpen aangepast en verbeterd totdat de klant tevreden was met het eindresultaat.

  4. Finale ontwerp: Na het implementeren van de feedback van de klant, hebben we het definitieve ontwerp gemaakt. Hierbij hebben we rekening gehouden met de juiste verhoudingen, de kwaliteit van het drukwerk en het gebruik van de juiste kleurprofielen.

  5. Drukproces: Tot slot hebben we het ontwerp geleverd aan de drukker en hebben we ervoor gezorgd dat het drukproces correct verliep, zodat het visitekaartje er professioneel uitziet en aan de verwachtingen van de klant voldoet.

Het resultaat is een duidelijk en professioneel visitekaartje dat de boodschap van het bedrijf op een effectieve manier communiceert. Het visitekaartje bevat de nodige informatie over het bedrijf en de contactgegevens en ziet er visueel aantrekkelijk uit.