• Leestijd:4 minuten gelezen
 • Berichtcategorie:SEO / Webdesign

Waar moet je op letten?

Het creëren van een website is slechts de eerste stap in je online aanwezigheid. Om er zeker van te zijn dat mensen jouw website vinden wanneer ze op zoek zijn naar jouw producten of diensten, is het belangrijk om je website vindbaar te maken voor zoekmachines. Hieronder bespreken we een aantal criteria die ja in acht moet nemen om ervoor te zorgen dat uw website correct gevonden en weergegeven wordt op zoekmachines (en liefst zo hoog mogelijk natuurlijk).

   1. Keyword onderzoek: Voordat u begint met het optimaliseren van uw website, is het belangrijk om te weten waar uw doelgroep naar zoekt. Dit kunt u doen door keyword onderzoek te doen. Hierbij kunt u gebruik maken van tools zoals Google AdWords Keyword Planner.
   2. Meta titel en beschrijving: De meta titel en beschrijving zijn belangrijke factoren voor de vindbaarheid van uw website. Zorg ervoor dat uw meta titel en beschrijving duidelijk en relevant zijn voor uw doelgroep en bevatten de juiste keywords.

     

   3. URL-structuur: Een heldere en logische URL-structuur is belangrijk voor de vindbaarheid van uw website. Zorg ervoor dat uw URL’s begrijpelijk en eenvoudig zijn, en bevatten de juiste keywords.

     

   4. Content: Content is king en dit geldt zeker voor zoekmachineoptimalisatie. Zorg ervoor dat uw website inhoudelijk sterk is en de juiste keywords bevat. Het is belangrijk om regelmatig nieuwe content te publiceren en uw oude content te blijven updaten.

     

   5. Interne linkstructuur: Het is belangrijk om een sterk interne linkprofiel op te bouwen voor uw website. Dit betekent dat u interne links moet plaatsen naar andere pagina’s op uw website, en de juiste ankertekst moet gebruiken.

     

   6. Externe links: Externe links zijn links naar andere websites. Zorg ervoor dat je waardevolle en relevante externe links op je website plaatst. Dit kan bijdragen aan de reputatie en autoriteit van uw website.

     

   7. Mobiele compatibiliteit: Het aantal mensen dat toegang heeft tot internet via mobiele apparaten neemt toe. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw website compatibel is met mobiele apparaten.

  Alvast een start om je website vindbaar te maken voor zoekmachines en ervoor zorgen dat je doelgroep jouw website kan vinden.

  SEO
  Zoekmachinge optimalisatie

  De juiste content die relevant is voor bezoekers

  Keywords >> Better than any visual

  Keywords zijn specifieke woorden of zinnen die gerelateerd zijn aan de inhoud van een website of pagina. Ze worden gebruikt door zoekmachines om de relevantie van de inhoud te bepalen en zo bezoekers naar de juiste pagina’s te leiden. Keywords kan je ook zien als zoektermen die gebruikers ingeven op zoekmachines en ze zijn hierdoor uiterst belangrijk om hierbij rekening te houden bij het optimaliseren van je website voor zoekmachine-optimalisatie (SEO).

  Word vindbaar op zoekmachines

  Maximaliseer uw online zichtbaarheid met onze geavanceerde SEO-diensten en bereik een breder publiek en meer potentiële klanten dan ooit tevoren.